Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Zeljko Kopic continuă să producă rezultate notabile. ”Am câştigat cu inima” VIDEO | Zeljko Kopic continuă să producă rezultate notabile. ”Am câştigat cu inima”

Discursul lui Gică Hagi „i-a pus pe jar” pe scoţieni, care au răbufnit la adresa „Regelui”: „Multă frustrare”

Stranieri Publicat pe 29 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21716102/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-19-08-2024-1.jpg

Ianis Hagi a fost dorit în mod insistent în Giuleşti. Internaţionalul român are şanse mici să mai evolueze la Glasgow Rangers, astfel că îşi caută un nou angajament.

Dorinţa lui Ianis Hagi era se evolueze în străinătate, totuşi Dan Şucu a forţat o mutare şi i-a promis fotbalistului român un salariu de aproximativ 500.000 de euro anual. După mai multe negocieri, suma a ajuns chiar la 600.000 de euro.

Gică Hagi a avut un discurs dur la adresa celor de la Glasgow Rangers pe care i-a acuzat de tratamentul pe care îl primeşte fiul său, care a fost trimis să joace chiar la echipa a doua.

Scoţienii au auzit ce a spus „Regele” şi au răbufnit. Aceştia au spus că Gică Hagi este plin de frustrare şi că ar trebui să îl lase pe Ianis Hagi să-şi rezolve singur problemele şi să nu mai intervină, deoarece nu îl ajută cu nimic.

"Ianis Hagi n-a jucat deloc pentru Rangers de vara trecută încoace, dacă nu se pun meciurile de la echipa a doua, iar tatăl său, Gheorghe, a susţinut că internaţionalul român nu are nimic de demonstrat.

Jucătorul de 25 de ani nu stă niciodată departe de titlurile din presă, din moment ce fie agentul său, fie tatăl, antrenori sau foşti jucători de naţională din România îşi spun constant părerea despre viitorul lui Ianis.

După ce a refuzat o ofertă de la Rapid, Ianis a revenit de unde a plecat în ceea ce priveşte viitorul său la Rangers, iar tatăl său şi-a exprimat din nou părerea.

Ianis trebuie să lase fotbalul să vorbească. Aceste lucruri nu îl ajută cu nimic. Hagi, în cel mai bun sezon al său de la Rangers, a fost foarte bun şi chiar a fost premiat ca cel mai bun tânăr jucător, dar n-a fost niciodată 'cel mai bun jucător' (n.r. cum a susţinut tatăl său).

Citind printre rânduri, Gheorghe pare că emite multă frustrare legat de cum a fost gestionat fiul său după accidentare. Singura întâlnire dintre antrenorul Philippe Clement şi tatăl lui Hagi a fost înainte de EURO.

După spusele lui Clement, Ianis a decis că viitorul său e în altă parte, o înţelegere de comun acord, din cauza contractului său (n.r. salariul i se măreşte cu 7.000 de euro pe săptămână dacă mai joacă un meci la echipa mare) şi a sistemului de joc, care nu i se potriveşte.

Antrenorul lui Rangers ar putea folosi banii pe Ianis pentru a reinvesti, dar va trebui să ia o decizie dacă jucătorul rămâne la club. E o situaţie faţă de care nu prea are ce să facă şi care îl frustrează enorm pe Clement.

Ce trebuie să facă Ianis, dacă primeşte altă şansă, e să se concentreze la fotbal, să muncească din greu la antrenamente şi să se asigure că sfătuitorii săi şi tatăl său îl lasă pe el să vorbească, pe teren, în loc să o facă ei", au scris cei de la Rangers News.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele