Ultima oră
Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”
VIDEO | Veszprem - Dinamo 36-24. ”Dulăii” au rămas fără colţi în Ungaria
VIDEO | Veszprem - Dinamo 36-24. ”Dulăii” au rămas fără colţi în Ungaria
Regulă schimbată în fotbalul spaniol după 42 de ani Regulă schimbată în fotbalul spaniol după 42 de ani
VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor
VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas
LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum

Dinamo se întăreşte cu un jucător ce a evoluat sezonul trecut în Superliga

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21226985/1/cretu.jpg

Dinamo continuă să aibă interdicţie la transferuri şi astfel Ovidiu Burcă va trebui să se descurce cu lotul cu care a promovat din Liga 2.

”Câinii” se bucură însă de jucătorii reveniţi din împrumut. Mijlocaşul lateral Geani Creţu (23 de ani) revine la Dinamo, după ce sezonul trecut a evoluat la FC Argeş.

”Mâine o să fiu la reunire! În primul rând, sunt foarte fericit că m-am întors acasă!

Vreau să mă antrenez cât de bine pot în perioada de pregătire pentru a-mi ajuta echipa să termine pe un loc cât mai bun în clasament şi-mi doresc ca Dinamo să redevină o echipă de primele locuri în România”
, a declarat Creţu, pentru Gazeta Sporturilor.

Creţu a fost om de bază la FC Argeş, formaţie care a pierdut barajul de menţinere în Superliga, în detrimentul celor de la Dinamo. Mijlocaşul nu a evoluat în această ”dublă”.

În contextul transferurilor blocate, Creţu ar putea fi o adevărată ”gură de oxigen” pentru antrenorul dinamovist, deoarece este un fotbalist polivalent, ce poate juca: fundaş dreapta, mijlocaş dreapta, aripă dreapta, mijlocaş central şi mijlocaş stânga.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele