Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Dinamo începe curăţenia de iarnă! Jucătorii aflaţi pe lista neagră a "câinilor"

Dinamo Publicat pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21467814/1/acs-petrolul-52-ploiesti-sc-dinamo-1948-bucuresti-superliga-superbet-20-01-2024.jpg

Dinamo îşi doreşte salvarea de la retrogradare şi a transferat nu mai puţin de cinci fotbalişti în această perioadă de mercato a iernii.

Curăţenie generală în "Ştefan cel Mare"

Lamine Ghezali, Dani Iglesias, Gorka Larrucea, Quentin Bena, Goncalo Gregorio şi Hakim Abdallah se află pe lista neagră a lui Dinamo şi sunt la un pas de plecare în această iarnă, potrivit celor de la iamsport.ro.

Primii patru au pus umărul la promovarea în prima divizie, însă nu au reuşit să se impună în sezonul actual din Superliga României.

În schimb, Greogoria şi Abdallah au ajuns la alb-roşii în vară, dar evoluţiile lor au fost mult sub aşteptări. Conform sursei citate, Dinamo va renunţa doar la unul dintre cei doi în această vară, însă rămâne de văzut ce decizie vor lua oficialii câinilor.

Maritimo, interesată de Goncalo Gregorio

Golgheterul lui Dinamo în această ediţie de campionat este foarte aproape să semneze cu Maritimo, formaţie clasată pe locul 4 în liga secundă din Portugalia.

Conform celor de la zerozero.pt, atacantul s-ar fi înţeles deja cu formaţia portugheză şi mai trebuie doar ca cele două cluburi să ajungă la un numitor comun pentru finalizarea transferului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele