Ultima oră
RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB
Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă

Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda

Dinamo Publicat pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21599912/1/dinamo-bucuresti-fk-csikszereda-miercurea-ciuc-baraj-tur-superliga-superbet-20-05-2024-1.jpg

Dinamo Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 2-0, gruparea ciucana AFK Csikszereda, în prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Superligă.

Cu peste 30.000 de spectatori în tribunele Arenei Naţionale, Dinamo a dominat prima parte, dar Politic şi Ricardo Grigore nu l-au putut învinge pe portarul Gyenge, iar în minutul 16 Milanov a trimis în bară.

Oaspeţii au avut o replică slabă în finalul reprizei, însă Dinamo a deschis scorul în minutul 47, prin lovitura de cap a lui Dennis Politic, care a înscris din centrarea lui Ahmed Bani.

Acelaşi jucător, Politic, a majorat avantajul gazdelor la 2-0, cu un gol superb, scor care a fost şi cel final. Dinamo pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

Omul meciului a fost Denis Politic, autor al ambelor goluri. Acesta a declarat că nu se gândeşte deocamdată la un transfer, atenţia sa fiind focusată pe Dinamo, însă a punctat că ar vrea să ajungă din nou în străinătate.

La o zi după partida tur, Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo, a fost întrebat dacă Dennis Politic va continua în tricoul „alb-roşu” şi a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii „câinilor”.

”Politic a făcut un meci mare. Ne aşteptăm la el, pentru că este un jucător bun. S-a accidentat atunci la Galaţi

Are un contract care i se prelungeşte automat şi rămâne la Dinamo şi în sezonul viitor. Va juca la noi. Nu este vreo problemă. Sunt nişte condiţii care s-au îndeplinit, e suficient. 

Suntem în cunoştinţă de cauză, nu are rost să speculăm. Acum a recăpătat încredere şi sperăm să fie unul dintre jucătorii importanţi”, a spus Andrei Nicolescu, la Digi Sport.  

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele