Ultima oră
Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note
VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala
VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu
VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor” VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor”
Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului
Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi” Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi”

Dinamo, gata să aducă un nou antrenor în ”Ştefan cel Mare”. ”Eu sunt pregătit”

Dinamo Publicat pe 30 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21405237/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023.jpg

Dinamo a rămas fără antrenor după plecarea lui Ovidiu Burcă, dar se pare că va rezolva această problemă cât de curând.

Echipa bucureşteană a pierdut derby-ul cu FCSB şi traversează o perioadă slabă în acest sezon, aflându-se pe poziţia 15 în campionat, cu doar 10 puncte în 17 meciuri.

Florin Bratu a dezvăluit că a discutat cu cei din conducerea lui Dinamo pentru a reveni pe banca ”alb-roşiilor”, dar nu s-a concretizat nimic încă.

"Ieri am avut o discuţie destul de pozitivă cu conducerea lui Dinamo. Acum aştept. Momentan nu s-a luat nicio decizie. Eu sunt pregătit. Dacă nu credeam că scot echipa din criză... Nu cred, sunt foarte sigur că voi reuşi acest lucru cu multă muncă. Dinamo acum e o echipă fără încredere. Când nu câştigi 12 meciuri, orice om din lumea îşi pierde încrederea.

Am trecut şi eu şi ca fotbalist, şi ca antrenor. Nu promit marea cu sarea. E un lot care ar putea să depăşească graniţele locului 15. E o chestie de blocaj.

Trebuie să câştigam puncte. Să fim mai uniţi, să jucăm unul pentru celălalt. Există resurse. Ne vom îmbunătăţi lotul. Zilele acestea se va lua o decizie. Important e că Dinamo are nevoie de puncte. Părerea mea e că trebuie minimum şase puncte în aceste patru meciuri de campionat care au mai rămas", a spus Florin Bratu, potrivit PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele