Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Dinamo, făcută praf după egalul de la Miercurea Ciuc: „Penibil!”

Dinamo Publicat pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21607772/1/fk-csikszereda-miercurea-ciuc-dinamo-bucuresti-baraj-retur-superliga-superbet-27-05-2024.jpg

Dinamo şi-a asigurat rămânerea în Superliga, după ce a remizat în deplasare, 0-0, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în returul barajului de menţinere/promovare. În tur, ”câinii” au câştigat, scor 2-0.

Pe teren propriu, ciucanii au început bine şi Jebari a trimis în plasă, în minutul 13, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a anulat golul pentru o poziţie de ofsaid la Makrai. Dinamo a replicat târziu, şutul lui Pavicic trecând pe lângă poartă în minutul 45+1.

Gazdele l-au imitat pe dinamovist în minutul 45+3, când Babati a fost mai rapid decât Golubovic, dar a trimis pe lângă bară.

Evoluţia „câinilor” a fost mult sub aşteptări, având o singură ocazie tot meciul. Prestaţia acestora nu a fost trecută cu vederea de Helmut Duckadam, care i-a criticat dur pe elevii lui Kopic.

„Toată lumea fericită. Toată lumea plângea să nu cadă Dinamo. N-a căzut, foarte bine că nu a căzut, dar în seara asta au făcut un joc slab. 

Penibil, nu au avut nicio ocazie. Au avut o singură bară, în prima repriză, dar atunci a fost ofsaid. A fost o repriză secundă modestă rău", a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele