Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Dinamo e pe cai mari după startul excelent de sezon! Andrei Nicolescu anunţă noi întăriri: „Încercă să finalizăm”

Dinamo Publicat pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21714397/2/dinamo-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-24-08-2024-1.jpg

Dinamo are parte de un start de sezon extraordinar. Trupa din Ştefan cel Mare pare că a făcut uitată ediţia precedentă în care a fost la un pas de retrogradare şi este pe cai mari.

La jumătatea turului, Dinamo se află pe locul 3, cu 12 puncte acumulate după primele 7 etape, iar „alb-roşii” nu se opresc aici.

Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor” , a dezvăluit că Dinamo va mai avea parte de întăriri în această perioadă de mercato de vară. Este vorba despre un fundaş central şi un mijlocaş central, acolo unde au avut probleme în acest sezon, având a doua cea mai slabă defensivă, cu 10 goluri încasate în 7 meciuri.

 ”Încercăm să finalizăm cât mai repede două transferuri. Un mijlocaş central, un fundaş central”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit iamsport.ro.

Dinamo a fost foarte activă la capitolul transferuri în această vară şi au reuşit nu mai puţin de 12 transferuri: Alberto Soro (25 de ani), Alexandru Roşca (20 de ani), Maxime Sivis (26 de ani), Kennedy Boateng (27 de ani), Cătălin Cîrjan (21 de ani), Adrian Caragea (18 ani), Andrei Ionică (19 ani), Raul Rotund (18 ani), Răzvan Paşcalău (20 de ani), Raul Opruţ (26 de ani) şi Andrei Mărginean (23 de ani).
mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele