Ultima oră
E gata! Scoţienii au făcut anunţul! Când ar putea pleca Ianis Hagi de la Rangers E gata! Scoţienii au făcut anunţul! Când ar putea pleca Ianis Hagi de la Rangers
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”

Dezvăluiri din interior! Motivul pentru care transferul lui Keita de la CFR Cluj la Rapid a picat

Superliga Publicat pe vineri, 17:22
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21732155/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-maccabi-petah-tigva-turul-al-treilea-preliminar-conference-league-15-08-2024-1.jpg

 

 

Săptămâna aceasta, Kader Keita ar fi trebuit să ajungă la Rapid, însă transferul a picat.

Mutarea părea realizată în schimbul sumei de 800.000 de euro, dar negocierile au intrat în impas. Se pare că Dan Şucu nu a vrut să achite toată suma şi în schimb i-a propus lui Neluţu Varga o sumă mai mică, la care s-ar fi adăugat şi sosirea lui Mattias Kait în Gruia.

Cristi Balaj a confirmat în cele din urmă că nu a fost de acord cu propunerea patronului din Giuleşti, deoarece îşi dorea întreaga sumă pe care o cerea pe jucător. În plus, Balaj a dezvăluit că jucătorul a avut şi oferte mai bune din zona arabă.

„Aşa este. Nu neapărat că vrem să scăpăm de jucători, că dacă ar fi aşa i-am lăsa să plece gratis. Noi pentru Keita am avut ofertă din zona arabă mult mai mare. Nu s-a materializat acel transfer. Noi am încercat să intrăm cu cât mai mulţi jucători valoroşi în play-off (n.r. – de Conference League).

Ne pare rău că l-am pierdut şi pe Muhar premergător acelei duble (n.r. – cu Pafos), doar că nu am mai reuşit să-l ţinem. Legat de Ajeti, jucătorul a fost o mare parte din timp accidentat, când Dan Petrescu a vrut să-l folosească nu s-a putut baza pe el din această cauză.

După care jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a merge în alt campionat, având o ofertă salarială mult mai mare decât cea de la CFR Cluj şi era greu să ne împotrivim. Mai ales că s-a obţinut şi o sumă importantă pentru transferul său”, a declarat Cristi Balaj la Fanatik.

Keita a ajuns la începutul acestui an în Superligă, după ce înainte a evoluat la Ajaccio B, Lille B, Westerlo, Sion şi Sivasspor. Cotat la 750.000 de euro, ivorianul a bifat 11 meciuri pentru CFR Cluj în acest sezon. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele