Ultima oră
"Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia! "Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia!
Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV
Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă
Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat” Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat”
Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV
Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci

Dennis Man, nominalizat de Serie A la „jucătorul lunii” alături de alte 5 staruri din Italia

Stranieri Publicat pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21724979/1/profimedia-0900233068.jpg

După ce în sezonul trecut, Dennis Man a avut parte de un sezon excelent şi a pus umărul la revenirea Parmei în Serie A, fotbalistul continuă să impresioneze.

Dennis Man are un debut de sezon execelent în Serie A. Internaţionalul român a marcat deja de 2 ori în primele 3 meciuri ale „cruciaţilor”, în egalul cu Fiorentina şi în victoria extraordinară de pe teren propriu cu AC Milan.

Fostul jucător de la FCSB a fost răsplătit pe măsura prestaţiilor sale excelente.Cei de la Serie A l-au nominalizat pentru titlul de „jucătorul lunii”, pe care se mai bate alături de alţi 5 jucători de clasă mondială.

Italienii i-au mai nominalizat pe Saul Coco (Torino), Dusan Vlahovic (Juventus), Mateo Retegui (Atalanta), Marcus Thuram (Inter) şi Khvicha Kvaratskhelia (Napoli). 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele