Ultima oră
MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show, la o zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show, la o zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport
Alex Mitriţă nu a mai suportat şi a răbufnit, după penalty-ul ratat cu Poli Iaşi: „Vă rog să daţi dovadă de respect!” Alex Mitriţă nu a mai suportat şi a răbufnit, după penalty-ul ratat cu Poli Iaşi: „Vă rog să daţi dovadă de respect!”
Gigi Becali i-a dat replica lui Louis Munteanu, după semnele ironice făcute la ambele goluri marcate în poarta FCSB-ului: „E copil” Gigi Becali i-a dat replica lui Louis Munteanu, după semnele ironice făcute la ambele goluri marcate în poarta FCSB-ului: „E copil”
Ce locuri ocupă tenismenele românce în clasamentul WTA Ce locuri ocupă tenismenele românce în clasamentul WTA
E gata! Adrian Mutu revine pe banca tehnică: „Negocierile sunt în desfasurare” E gata! Adrian Mutu revine pe banca tehnică: „Negocierile sunt în desfasurare”
Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat

Dennis Man jubilează după victoria categorică din Kosovo: „Suntem fericiţi, încrezători”

Echipa nationala Publicat pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21725197/2/kosovo-romania-liga-natiunilor-06-09-2024-5.jpg

Reprezentativa României, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică pentru prima dată în noul mandat, a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata din Kosovo, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

Dennis Man a marcat primul gol al României şi a obţinut penalty-ul din care Răzvan Marin a majorat diferenţa în repriza secundă.

La finalul meciului, extrema stânga de la Parma s-a arătat extrem de fericit de această victorie şi a declarat că meciul nu a reprezentat o misune atât de dificilă.

”Am câştigat, aveam nevoie de aceste puncte. Sunt bucuros că am câştigat toate cele trei puncte. Ştiam că vom întâlni o echipă destul de agresivă şi suntem fericiţi că astăzi ne-am impus. Am câştigat meciul destul de uşor. 

(n.r .despre golul reuşit) Îl văzusem singur (n.r. pe Denis Drăguş), am vrut să-i pasez, dar apoi am văzut că pot să şutez şi am înscris. 

(n.r. despre relaţia cu Mihăilă) Jucând zi de zi la club, este normal să ne simţim. Suntem fericiţi, încrezători şi ne bucurăm că putem ajuta echipa. 

Ştie toată lumea ce experienţă are nea Mircea, pentru noi este un plus mare şi ne bucurăm să fie alături de noi. Era important să începem cu dreptul această campanie.

Trebuie să începem să jucăm şi din postura de favoriţi. Pot să spun că sunt într-o perioadă bună, antrenamentele îşi spun cuvântul şi sunt fericit”, a spus Dennis Man.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri