Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Denis Haruţ, ambiţios cu o săptămână înainte de începerea Superligii. ”Ne dorim campionatul şi să ne calificăm în grupele Conference League”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20766483/1/harut.jpg

Denis Haruţ a revenit în această vară din împrumutul de la FC Botoşani şi e gata să câştige trofee cu FCSB.

Denis Haruţ s-a întors la FCSB, după împrumutul de la FC Botoşani, echipa unde a jucat excelent, în a doua parte a campionatului. Datorită prestaţiilor foarte bune la echipa din Moldova, Gigi Becali a decis că fundaşul central se va întoarce la echipa patronată de el.

Postul de apărător central nu mai este o problemă la FCSB, de la venirea lui Rachid Bouhenna şi a lui Joyskim Dawa, chiar dacă Iulian Cristea este accidentat, iar Paulo Vinicius şi Andrei Miron au părăsit echipa. Aşa că e de aşteptat ca Denis Haruţ să se bată cu noii veniţi pe postul de apărător.

”Cred că a fost un meci benefic, am încercat să ne facem antrenamentul, să legăm relaţii între noi şi cred că a fost un antrenament benefic. N-au mai fost multe goluri, am urmărit şi noi altceva, am încercat să vedem ce facem bine, pentru că mai e puţin şi începe campionatul şi trebuie să punem la punct toate aspectele. (N.r. – Despre fani) Ne bucurăm că sunt aproape de noi şi sperăm să fie tot aşa.

Am regăsit aceiaşi băieţi cu determinare, acelaşi staff care m-a primit la fel de bine ca la început şi o dorinţă de a câştiga. Obiectivul meu personal este să mă antrenez cât mai bine, iar dacă merit să joc, să prind cât mai multe minute.

Cred că sunt acelaşi Denis care a plecat. Am venit şi eu cu o dorinţă mai mare de a mă antrena şi câştiga. Da, am spus-o de atâtea ori, mă simt foarte bine acolo (n.r. – pe postul de fundaş central). Eu sunt aici să-mi fac treaba cât de bine pot şi cine va trebui să aprecieze, va aprecia.

Vom încerca să muncim cât mai mult, să câştigăm toate meciurile şi sper ca la final să fim noi învingători pentru că este o distanţă destul de mare de la ultimul titlu şi ne dorim foarte mult. Avem un lot numeros, un lot valoros şi asta ne propunem (n.r. – să facă faţă meciurilor din 3 în 3 zile).

Toată lumea ştie, pe plan intern ne dorim campionatul, iar pe extern să ne calificăm în grupele Conference League. (N.r. – Despre transferuri) Cine va veni va fi bine primit lângă noi ca toţi ceilalţi băieţi. Cine vine trebuie să ajute echipa.”, a spus Denis Haruţ, după FCSB – CS Mioveni 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele