Ultima oră
Situaţie extrem de grea la un club cu pretenţii. Conducerea încă speră la redresare Situaţie extrem de grea la un club cu pretenţii. Conducerea încă speră la redresare
VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1. Bodişteanu deschide scorul VIDEO | FC Botoşani - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1. Bodişteanu deschide scorul
Adrian Mititelu a anunţat cine va sta pe banca lui FCU Craiova Adrian Mititelu a anunţat cine va sta pe banca lui FCU Craiova
Billel Omrani ar putea debuta la noua echipă în această săptămână. ”Vom da şansa şi altor jucători” Billel Omrani ar putea debuta la noua echipă în această săptămână. ”Vom da şansa şi altor jucători”
Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist” Un virus îi dă de furcă lui Louis Munteanu. ”Într-un final a ajuns la un specialist”
Zulte Waregem a pregătit o festivitate pentru atacantul Jelle Vossen la meciul 600 al carierei. Dar jucătorul nu a fost introdus în teren Zulte Waregem a pregătit o festivitate pentru atacantul Jelle Vossen la meciul 600 al carierei. Dar jucătorul nu a fost introdus în teren

Decizie de ultim moment luată de FCSB după remiza din derby-ul cu Rapid

FCSB Publicat astăzi, 09:41
mail-share icon Email

FCSB a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a 14-a din Superligă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21816768/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-10-2024-1.jpg

Pentru campioana României urmează acum un nou episod din „Eternul Derby” cu Dinamo, de data aceasta în grupele Cupei României. Partida va avea loc miercuri, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

FCSB trimite rezervele în derby-ul cu Dinamo din Cupa României

După remiza albă din confruntarea de pe „Arena Naţională” cu Rapid, FCSB a luat o decizie radicală cu privire la meciul cu Dinamo. „Roş-albaştri” vor menaja titularii de drept şi vor miza pe jucătorii care nu au prins prea multe minute în actualul sezon, notează Spotmedia.

Această decizie a fost luată pentru a odihni fotbaliştii care sunt folosiţi mai mult, având în vedere că duminică are un nou meci de foc, cu Universitatea Craiova, duel ce face parte din etapa a 15-a.

Echipa probabilă a FCSB-ului pentru meciul cu Dinamo din Cupă:

  • Târnovanu - Pantea, M. Popescu, Chiricheş, Panţîru - Alhassan, Edjouma - Ştefănescu, Phelipe, Musi - Popa

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru după meciul cu Rapid

În minutul 81, Darius Olaru a văzut un cartonaş galben din cauza unui gest superb în urma unui fault care a fost comis asupra sa. Imediat după meci, Basarab Panduru a răbufnit la adresa căpitanului de la FCSB şi a declarat că astfel de ieşiri nu ar mai trebui tolerate.

„Trebuie să îl tolerăm aşa întruna? Mi se pare că nu sunt lucrurile normale cu ce face. Pierzi mult din ce faci bun, şi faci multe lucruri bune. Ce-s lucrurile astea la fiecare meci?

 

Să vorbim despre astea în loc să vorbim despre ce faci tu, despre cât alergi, despre ce pase dai, despre ce şuturi dai, noi vorbim despre asta. Pentru ce? Joacă fotbal, că ştii fotbal, eşti bun!” , a declarat fostul mare internaţional, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele