Ultima oră
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi
Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii” Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”
Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul” Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul”

Decizia luată de Fiorentina care dă undă verde transferului lui Louis Munteanu la FCSB

Stranieri Publicat pe sâmbătă, 12:07
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21648096/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Împrumutat de Fiorentina la Farul, în sezonul recent încheiat, Louis Munteanu a avut prestaţii foarte bune în tricoul fostei campioane.

Jocul bun prestat de atacant l-a adus pe acesta în vizorul lui Rapid şi FCSB. După mai multe săptămâni, timp în care şi-a exprimat constant dorinţa de a-l cumpăra pe Munteanu, Gigi Becali a anunţat că negocierile au luat sfârşit şi nu a reuşit să îl achiziţioneze pe atacant.

Fiorentina a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Moise Kean. Atacantul va avea un contract valabil pe patru ani şi va avea un salariu de aproximativ 2,5 milioane de euro pe sezon.

Venirea lui Moise Kean la Fiorentina i-ar putea convinge pe şefii formaţiei italiente să nu îi prelungească contractul lui Louis Munteanu şi să fie disponibil pentru un posibil transfer la FCSB.

În vârsta de 22 de ani, Louis Munteanu este cotat la 1,8 milioane de euro pe Transfermarkt.

De-a lungul carierei, atacantul a evoluat la Viitorul Constanţa, Fiorentina şi Farul Constanţa. O selecţie are Munteanu în naţionala României, bifată în timpul preliminariilor pentru EURO, împotriva Belarusului. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele