Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Debut cu victorie pentru De Rossi pe banca Romei

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21467295/1/rossi.jpg

AS Roma a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Verona, la debutul noului tehnician, Daniele De Rossi. Partida a contat pentru etapa a 21-a din Serie A.

Romelu Lukaku a deschis scorul pentru AS Roma, în minutul 19, din pasa lui El Shaarawy. Lorenzo Pellegrini a majorat avantajul gazdelor după alte şase minute şi la pauză a fost 2-0 pentru AS Roma.

În partea secundă oaspeţii au ratat un penalti, prin Djuric, în  minutul 66, dar au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 76, atunci când a marcat Michael Folorunsho.

Cu 32 de puncte, AS Roma a urcat pe locul 7 în clasament, în timp ce Verona este pe loc retrogradabil, 18, cu 17 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele