Ultima oră
Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios
Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut” Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut”
VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă” VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă”
Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător
Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov

Debeljuh, acord să revină în Superliga! Va juca contra celor de la CFR Cluj

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 28 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21240618/1/dsc6344.jpg

Gabriel Debeljuh va fi liber de contract de la 1 iulie şi a ajuns la un acord cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, după mai multe zile de discuţii, informează Gazeta Sporturilor.

Croatul de 26 de ani nu a mai jucat din august 2022, după ce a suferit o accidentare serioasă, dar şi din cauza neînţelegeri cu oficialii CFR-ului, după ce a refuzat prelungirea contractului cu ardelenii.

Debeljuh era cel mai bun marcator al ”feroviarilor” înainte de accidentare, dar după revenire CFR nu s-a mai bazat pe el, motivând că jucătorul nu doreşte să îşi prelungească înţelegerea.

Croatul şi-a dorit să plece de la echipă în iarnă, da Neluţu Varga nu l-a lăsat, fiind nevoit să le plătească 100.000 de euro celor de la Heramnnstadt, dacă jucătorul de 26 de ani era cedat la altă formaţie, astfel că patronul clujenilor a preferat să îi plătească salariul până la finalul contractului şi să îl piardă gratis în vară.

  • 33 de goluri şi 7 pase decisive a reuşit Debeljuh, în 103 meciuri jucate pentru CFR Cluj
  • Croatul este cotat la 1.4 milioane de euro de site-ul de specialitate Transferamrkt.com

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele