Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

De pe altă planetă! S-a anunţat „Mbappé Cam”, la primul meci al atacantului francez în LaLiga

Real Madrid Publicat pe 18 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21705655/1/mbappe-officiel.jpg

90 de minute, în direct, focalizate pe un singur jucător, duminică, ESPN lansează „Mbappé Cam”, astfel încât telespectatorii să nu piardă niciun moment din primul meci al lui Kylian Mbappé în La Liga.

Duminică seară, de la ora 22.30, Real Madrid înfruntă Mallorca, în prima etapă a campionatului spaniol. „Va exista un flux dedicat pe ESPN+, care va fi doar o cameră focalizată pe Mbappé pe tot parcursul meciului”, detaliază Manuel de la Fe, vicepreşedinte de producţie la compania media americană.

„Va arăta toate cursele sale, toate emoţiile sale, îl va urmări peste tot unde merge pe teren”, adaugă el.

Cu atât de multă atenţie în jurul lui Kylian Mbappé, RCD Mallorca se va bucura în această seară de cel mai mare număr de spectatori din istoria sa, potrivit presei spaniole.

Înainte de primul său meci în Spania, Mbappé a început cu dreptul noua sa aventură cu Real Madrid, câştigând Supercupa Europei la meciul cu Atalantei Bergamo (2-0). Fostul parizian a marcat deja primul său gol pentru noul său club.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele