Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

De la FCSB, direct la o rivală din Superliga! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Dacă s-au înţeles, înseamnă că merge”

FCSB Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21591431/2/sarbatoare-fcsb-castigarea-superligii-11-05-2024.jpg

FCSB pregăteşte cu mare atenţie lotul pentru sezonul viitor. Pe lângă bătăliile din Superliga, campioana îşi propune un parcurs de senzaţie şi în Europa.

Oficialii lucrează în acest moment la prelungirea actualelor contracte. Experimentatul Vali Creţu (35 de ani) a acceptat propunerea, iar MM Stoica anunţă că încă un fotbalist cu multe meciuri în CV e dorit în continuare.

Este vorba despre polivalentul Ovidiu Popescu (30 de ani). Gigi Becali a dezvăluit că mijlocaşul central va părăsi gruparea „roş-albastră” şi va semna cu Sepsi după opt ani petrecuţi la FCSB. Finanţatorul bucureştenilor şi-ar fi dorit să îl păstreze, doar că nu crede că ar fi putut să se impună în faţa concurenţilor săi pe post.

„Dacă s-au înţeles, înseamnă că merge (n.r.- la Sepsi). Dacă e liber... Eu le-am zis că vreau să rămână la noi, dar pentru ce să-l ţinem? Vrea să joace, dar poate să-i ia locul lui Kiki sau Radunovic?

Sau locul lui Şut, al lui Lixandru sau al lui Baba (n.r.- Alhassan) chiar. Sau al lui Malcom (n.r.- Edjouma), că vine şi el. Noi ne-am folosit de el şi îi mulţumim, dar nu mai merge acum, în Liga Campionilor...”, a spus Gigi Becali.

Popescu a ajuns la FCSB în 2016, de la Poli Timişoara, contra sumei de 200.000 de euro. În prezent este cel mai vechi fotbalist din lotul lui Elias Charalambous. 

  • 700 de mii de euro este cota de piaţă a lui Popescu, potrivit Transfermarkt.
  • Un gol şi un assist în 36 de meciuri a adunat Ovidiu Popescu în acest sezon la FCSB, în toate competiţiile
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele