Ultima oră
VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez
”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România ”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga

De abia a ajuns la FCSB, iar Becali deja îl avertizează: ”Săracul, e greu pentru el!”

FCSB Publicat pe joi, 22:31
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21646035/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

FCSB a anunţat transferul jucătorului Daniel Popa, de la Universitatea Cluj. Jucătorul a efectuat vizita medicală şi a semnat contractul.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a efectuat vizita medicală şi a semnat contractul. El s-a alăturat echipei pe data de 14 iunie, când este programată reunirea lotului.

Recent, Becali a vorbit despre mutările pe care a reuşit să le facă în această vară. Patronul FCSB susţine că Daniel Popa are probleme musculare, după antrenamentele intensive de la campioana României. 

”Săracul, e greu pentru el!”

”Kiki, superfotbalist. Popa, el, săracul, e greu pentru el. Are probleme musculare. Nu a făcut niciodată aşa antrenament”, a spus Gigi Becali, în dialog cu reporterii prezenţi în faţa reşedinţei sale din Aleea Alexandru.

Daniel Popa se alătură unei liste lungi de jucători care au fost atât la Dinamo, cât şi la FCSB. Acesta a fost legitimat la clubul din Ştefan cel Mare în perioada 2016-2021, pentru care a bifat 17 goluri în 104 partide.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele