Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Daniel Vargoczki, în sferturi la para-judo, la -73 kg, categoria J2, în cadrul Jocurilor Paralimpice

Sporturi Publicat pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21724673/1/daniel-parajudo-fb-ans.jpg

Românul Daniel Vargoczki s-a calificat, vineri, în sferturile de finală la para-judo, -73 kg, categoria J2, la Jocurile Paralimpice de la Paris.

Vargoczki l-a învins în optimi cu 10-0 pe turcul Recep Ciftci. Meciul a durat 3 minute şi 25 de secunde. Daniel Vargoczki a reuşit un ippon decisiv, chiar dacă iniţial a suferit o penalizare pentru non-combat.

În faza următoare, reprezentantul României îl va înfrunta, tot vineri, pe Giorgi Kaldani, din Georgia.

Tot la para-judo concurează Alexandru Bologa, vineri, la -73 kg, cat. J1. Bologa îl va înfrunta pe Shokhrukh Mamedov, din Uzbekistan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele