Ultima oră
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”
Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga
Prima reacţie a lui Pogba, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj Prima reacţie a lui Pogba, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2 VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2
VIDEO | Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrmaPlay.ro. Deplasare complicată pentru olteni VIDEO | Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrmaPlay.ro. Deplasare complicată pentru olteni
VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 19:00, la Prima Sport 1! Emil Săndoi vrea să producă o nouă surpriză VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 19:00, la Prima Sport 1! Emil Săndoi vrea să producă o nouă surpriză

Daniel Pancu remarcă marea problemă a echipei Rapid: ”Accidentări i-au prins nepregătiţi”

Rapid Publicat pe 26 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21440512/1/daniel-pancu-romania-u21.jpg

Rapid nu a avut un final de an prea bun, cu şapte meciuri la rând fără victorie. Nu a mai câştigat din 5 noiembrie, când a trecut de FCSB cu 2-1, iar Daniel Pancu, fostul atacant din Giuleşti, ştie care este problema formaţiei pregătite de Cristiano Bergodi.

Rapid, sub lupa lui Daniel Pancu 

Pancu, selecţionerul naţionalei României sub 21 de ani, a declarat că principala problemă pentru Rapid a fost reprezentată de accidentările lui Xian Emmers, Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani. În momentul în care cei trei au ”dispărut” din lot, formaţia din Giuleşti a început să aibă mari sincope, iar rezultatele au reflectat situaţia.

Rezultatele înregistrate de Rapid după victoria cu FCSB: 0-0 cu Sepsi, 2-3 cu U. Cluj, 0-0 cu FC Botoşani, 0-0 cu CFR Cluj (Cupa României), 1-3 cu FC Voluntari, 0-0 cu Petrolul şi 0-0 cu Farul.

Cele 2-3 accidentări i-au prins nepregătiţi şi le-au burversat toată starea aia de spirit, toată emulaţia, tot jocul ăla spectaculos.

Rapid, o lună, o lună şi jumătate, a prestat cel mai bun fotbal din România. Era o diferenţă între Rapid şi restul echipelor. Două accidentări şi s-a bulversat totul”, a spus Daniel Pancu pentru Orange Sport.

Rapid l-a transferat pe Ermal Krasniqi de la CFR Cluj 

Kosovarul Ermal Krasniqi este jucătorul cel mai curtat de la CFR Cluj. Adus pentru 200.000 de euro de la Ballkani, kosovarul părea că poate pleca de la fosta campioană doar dacă Neluţu Varga va primi 5 milioane de euro.

Acum însă, în perioada sărbătorilor, ardelenii au decis să îl cedeze la Rapid, adversara din SuperLiga. Conform Fanatik, părţile au bătut palma pentru un milion de euro, dar şi un procent de 20 la sută dintr-un viitor transfer al mijlocaşului de 25 de ani.

Dan Şucu a confirmat transferul lui Krasniqi: 

Pot să vă confirm. Colegii m-au informat că Ermal Krasniqi este jucătorul Rapidului.

Îi urăm bun-venit şi sperăm ca împreună să ne batem pentru obiectivele pe care le ştim cu toţii, locurile 1-3 şi de ce nu, chiar şi titlul de campioană.

Krasniqi este un transfer care se înscrie în strategia Rapidului de a aduce jucători importanţi, jucători competitivi, care să facă diferenţa pentru echipa noastră şi pentru minunaţii noştri suporteri. Nu pot decât să-i spun lui Krasniqi: ‘Bine ai venit în Giuleşti, Ermal!”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele