Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Daniel Opriţa a venit cu răspunsul pentru Alex Chipciu. ”Are gura mare şi vrea să intre în conflict”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21331252/1/steaua-bucuresti-fk-csikszereda-miercurea-ciuc-liga-2-casa-pariurilor-4-08-2021.jpg

CSA Steaua a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa Universitatea Cluj, într-un meci din grupele Cupei României Betano.

Au marcat Chipciu ’26 şi Ilie ’34, ’53 pentru învingători, respectiv Boiciuc ’65 pentru Steaua.

 

Înainte de startul conferinţei de presă, Alex Chipciu a avut cuvinte foarte dure despre cei de la Steaua, pe care i-au acuzat că poartă un echipament fals.

Daniel Opriţa a venit cu replica. Antrenorul ”militarilor” consideră că fotbalistul ar trebui să se focuseze pe evoluţiile din teren şi să lase polemica legată de calitatea şi originalitatea echipamentelor de joc.

”Nu am auzit ce a spus Chipciu, se discută şi pe la noi de lucrul ăsta foarte mult. Nu vreau să discut despre ce a spus Chipciu. Ar trebui să discute de alte lucruri Chipciu. Adică, eu am văzut că vorbeşte foarte mult Chipciu. Are ieşiri care nu sunt cele mai bune. Aşa-l sfătuiesc eu pe el. Are alt statut, trebuie să vorbească despre ce se întâmplă pe teren, nu în afara lui.

Aşa îl sfătuiesc eu. E problema lui. Firma sau cel care ne trimite nouă echipamente e cel care le trimite şi lor. Înseamnă că echipamentul lor e la fel ca al nostru. Tot Florin Lovin l-a trimis şi pe al lor.

Eu ştiu şi echipamentul lor, e de linie. Al nostru e făcut doar pentru Steaua, ca să-l informez pe Chipciu. Nu e înjurat doar la noi, e înjurat pe mai multe stadioane, şi eu am fost. Uneori, nu e inspirat în ce vorbeşte. Dacă are gura mare şi vrea să intre în conflict, e problema lui. A durat să ne fie făcut echipamentul. Cum are Real Madrid, aşa-l avem şi noi, ca să-l anunţ”, a spus Opriţa, conform celor de la playsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele