Ultima oră
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”
Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare" Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare"
Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român
Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai" Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai"
FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!” FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”
Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024 Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024

Dani Coman, decizie finală cu privire la viitorul său la Hermannstadt. ”Băieţii sunt cu banii la zi. E stabilitate financiară”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21557118/1/coman.png

Hermannstadt a învins în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Superligii.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Paraschiv ’20 (penaltiy), ’46, ’49. Pentru UTA a înscris Micovschi ’63.

La flash-interviuri, Dani Coman a confirmat că nu va mai ocupa funcţia de preşedinte a formaţiei sibiene. El a punctat că nu motivele financiare sunt legate de decizia sa.

”Nu voi reveni sub nicio formă asupra deciziei. Sunt fericit pentru meciul de azi. Nu am decât cuvinte de laudă pentru tot ce am întâlnit la Sibiu, de la patroni până la jucători şi suporteri. Decizia e luată şi aşa este mai bine pentru toată lumea.

Nu se pune problema. Băieţii sunt cu banii la zi. E stabilitate financiară, echipa arată bine. Las echipa într-o situaţie bună. Am avut realizări, dar n-aş fi putut s-o fac de unul singur”
, a spus Coman.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele