Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Dan Şucu, distrus după ”revoluţia” de la Rapid: ”Este un patron din rumeguş. Este vorba de bani, nu de emoţie!”

Rapid Publicat pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21706648/1/sucu.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în etapa a şasea din Superligă. Giuleştenii rămân fără victorie în campionat.

Pe Giuleşti, în derby-ul cu Dinamo, antrenorul gazdelor, Neil Lennon, a început meciul ca de obicei, fără Săpunaru, iar rapidiştii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize – bara lui Gojkovic, din minutul 44. După pauză, Homawoo l-a faultat în careu pe Gojkovic şi, după verificarea VAR, arbitrul Iulian Călin a dictat penalti. Petrila a transformat în minutul 53, deschizând scorul. 

După numai patru minute portarul gazdelor, Siegrist, a intervenit foarte bine la Selmani. Petrila a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 74, dar Golubovic a fost la post. După numai un minut Cristian Ignat l-a tras de tricou, în careu, pe Selmani, şi, după verificarea VAR, s-a dictat penalti pentru Dinamo. Selmani a transformat şi alb-roşii au egalat. Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte.

După rezultatele slabe al giuleştenilor, Marian Iancu l-a criticat pe Dan Şucu. 

”Nu îmi vine să cred că Dan Şucu face deliberat aceleaşi greşeli de mai bine de doi ani. În mod evident, este un modus operandi, m-am convins de asta. Şucu este un patron din rumeguş, nu unul de esenţă tare.

Atât poate, atât face. Bişniţă neaoşă cu eticheta de piaţă de capital. Îl înţeleg ca fost preşedinte de club cu suporteri mulţi, însă îl detest ca fan alb-vişiniu. Nu a învăţat nimic din dezastrul de anul trecut numit Dugandzic. Se repetă copy-paste cu Krasniqi, Funsho şi cu Rrahmani. Continuă minciuna iluzorie, legată de mari obiective pe plan sportiv, prin comunicate publice ipocrite, ridicate la nivel de talent managerial.

A reuşit să strâmbe centenarul de dragul corporatist al banilor, s-a înconjurat de avataruri şi imprimante, genul Viorel Moldovan, Marian Mihail sau Daniel Sandu, forme fără fond şi drept de dispoziţie.

Din organigrama clubului lipsesc premeditat empatia, rapidismul, starea de spirit şi ataşament, dar şi frustrarea predată din generaţie în generaţie în cursul sutei de ani a istoriei, din care s-a şi născut sloganul 'Singuri împotriva tuturor'. Rapidul e captiv financiar unui stil corporatist sec, incolor şi inodor. Este vorba de bani, nu de emoţie. Nu mai promiteţi rezultate sportive, domnule Şucu, promiteţi doar respect, asta ar fi de ajuns în Giuleşti!”, a declarat fostul finanţator, potrivit Orange Sport

Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte, Rapid este pe locul 11, cu 5 puncte, giuleştenii rămânând singura echipă fără victorie din Superligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele