Ultima oră
”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România ”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania

Dan Şucu, anunţ de ultim moment despre cei doi „tricolori” pe care îi vrea la Rapid

Rapid Publicat pe joi, 20:09
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21645999/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-9.jpg

România a trecut de faza grupelor la Campionatul European din Germania. Naţionala pregătită de Edi Iordănescu o va întâlni pe Olanda, marţi, la Munchen.

Recent, Rapid şi-a manifestat interesul pentru doi „tricolori” care au impresionat la EURO 2024, iar Dan Şucu a oferit ultimele detalii despre o posibilă venire a celor doi fotbalişti în Giuleşti.

Omul de afaceri a transmis că şi-ar dori ca Florin Niţă şi Adrian Rusu să vină la Rapid, dar nu a dat detalii despre eventualele negocieri.

”A fost o atmosferă extraordinară la România - Slovacia, după cum aţi văzut şi dumneavoastră. Totul face parte din revirimentul fotbalului românesc, am făcut şi eu galerie, la fel ca toată lumea. Tot stadionul era în galben, cred că am fost 40.000 români.

Galerie europeană avem deja, se pare că şi echipă. Vom vedea cum va fi cu Olanda, mi-ar plăcea să merg şi la acel meci, să văd dacă voi prinde bilete. România a făcut o figură extraordinară, sper din toată lumea să continue în aceeaşi manieră.

Niţă a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel şi Adrian Rus, precum şi oricare dintre jucătorii echipei naţionale”, a spus Dan Şucu, la revenirea din Germania, unde a fost prezent la meciul României cu Slovacia. 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele