Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Dan Petrescu, criticat după calificarea în play-off-ul Conference League. „Cum poţi să faci asta? Eu nu sunt de acord cu aşa ceva” | EXCLUSIV VIDEO

CFR Cluj Publicat pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21703675/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024-1.jpg

CFR Cluj s-a calificat joi seara în play-off-ul Conference League, după ce a învins, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia israeliană Maccabi Petach Tikva.

CFR venea după victoria la limită din tur, de la Sofia, 1-0, iar elevii lui Dan Petrescu au pus presiune pe poarta apărată de Wolff, însă nu au reuşit să înscrie până la pauză. În minutul 50, gazdele au deschis scorul. Deac a trimis pe poartă o lovitură liberă de la marginea careului, goalkeeperul israelianilor, Marco Wolff, a respins, iar Kresic a înscris.

Wolff a mai intervenit odată excelent la şutul lui Korenica, din minutul 57. Oaspeţii au fost periculoşi pe final, când Răzvan Sava a scos şutul lui Yehoshuha, din minutul 89, însă CFR s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în play-off, după 2-0 scor cumulat în cele două manşe disputate cu israelienii de la Maccabi Petach Tikva.

În urma acestei victorii la limită a CFR-ului, Emil Grădinescu a vorbit despre jocul lipsit de spectacol arătat de echipa lui Dan Petrescu în ambele manşe.

„Fotbalul ăsta se joacă şi pentru rezultat, dar se joacă şi pentru ăla care plăteşte bilet. Te plângi, tu CFR-ule, că nu ai suporteri, la meciul ăsta au fost 1000 - 2000 de suporteri, cu foarte multe locuri goale. Păi, nu iţi vine lumea, mă, nu îţi vine!

Adică să vezi 1-0, din lovitură liberă, cu o echipă de copii, 18-19 ani. CFR are o reputaţie, trage la titlu, trage să prindă grupele (n.r. Conference League), ai o istorie în spate plină de succese. Cum poţi să îţi calibrezi jocul atât cât să câştigi cu 1-0? Eu nu sunt de acord cu aşa ceva, iar efectul se vede, CFR are foarte puţini spectatori în tribune!”, a declarat Emil Grădinescu la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele