Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Dan Petrescu a pierdut atipic un jucător. ”A zis că e bolnav şi a ajuns prin China”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21089560/1/malele.jpg

Cephas Malele (29 de ani) s-a despărţit surprinzător de CFR Cluj. Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit de atitudinea atacantului, care a cerut un răgaz datorită unor probleme de sănătate.

La scurt timp după despărţirea de ardeleni, Malele a semnat cu chinezii de la Shanghai Shenhua.

”V-am zis. Au plecat doi jucători, unul că a vrut el. Roger a plecat, s-a lăsat contractul nostru. Malele a zis că e bolnav şi a ajuns prin China, am auzit.

Cu jucătorii ăştia doi aveam lotul complet. În continuare o să suferim, am jucat 54 de meciuri. De aceea au apărut accidentările la Camora, Deac şi Boateng”,
a spus Petrescu.

Patronul Nelu Varga a dezvăluit recent că Malele a avut acordul său să plece din Cluj, pentru a-şi clarifica problemele din familie.

”Băiatul ăsta nu a fugit de la nicio echipă şi nu s-a certat cu nimeni din club. Nu e nici accidentat. A venit la mine şi mi-a explicat situaţia lui. Are nişte mari probleme familiale, iar eu l-am lăsat să plece din Cluj.

A avut acordul meu, iar în următoarele zile vom decide ce vom face pe viitor în legătură cu contractul său. Noi îl avem împrumutat de la arabi, dar încă nu am decis nimic în legătură cu Malele”
, a dezvăluit Varga, pentru ProSport.

  • 28 de partide şi 5 goluri a bifat Malele pentru CFR, în acest sezon, fiind sub nivelul de la FC Argeş, în tricoul căreia a impresionat în Superliga.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele