Ultima oră
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
EXCLUSIV | "Moaştele lui Sfânta Parascheva trebuiau să le mai aducă pe bancă". Reacţie foarte dură după gestul lui Mihai Pintilii EXCLUSIV | "Moaştele lui Sfânta Parascheva trebuiau să le mai aducă pe bancă". Reacţie foarte dură după gestul lui Mihai Pintilii
Simona Halep, urcare spectaculoasă în clasamentul WTA Simona Halep, urcare spectaculoasă în clasamentul WTA

”Da, am ajuns sâmbătă la Bucureşti”. Transfer de marcă reuşit de CSA Steaua

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21460662/1/csa.jpg

Transfer de marcă bifat de CSA Steaua. Divizionara secundă l-a transferat pe mijlocaşul Paulino Miguélez (24 de ani), ce a prins selecţii în naţionala U18 a Spaniei, iar în carieră a trecut şi pe la echipa secundă a celor de la FC Sevilla.

El a semnat din posturade liber de contract, după ce la început de an s-a despărţit de CD Calahorra, o formaţie din Liga IV iberică.

Miguelez a confirmat transferul la ”militari” şi a punctat că se bucură că a ajuns la un club cu aşa istorie.

”Da, am ajuns sâmbătă la Bucureşti. Voi semna un contract pe şase luni cu Steaua. Momentan sunt foarte fericit şi abia aştept să joc, să mă antrenez. Sper să meargă totul bine. Prima impresie în România? Foarte bună, mi-a plăcut, e o experienţă care mă motivează.

Ştiu că Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, a învins-o pe Barcelona la Sevilla. Sper să reuşesc să ating cea mai bună versiune a mea aici. Le transmit fanilor că vreau să ajut echipa să fie cât mai sus în clasament.

Am jucat la Racing Santander, Sevilla B, Las Palmas. Cu Las Palmas am debutat în Segunda División. Am fost internaţional al Spaniei la juniori. Sunt dreptaci, pot evolua mijlocaş ofensiv, al doilea atacant şi de asemenea în bandă”, a spus Miguelez, pentru cei de la Sport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele