Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Cutremur în La Liga! Anchetă după suspiciuni de meci trucat

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21613875/1/la-liga.jpg

La Liga investighează, potrivit El Confidencial, un posibil aranjament între Cadiz şi Sevilla cu ocazia meciului din primul eşalon, din data de 15 mai.

Cadiz a câştigat meciul in extremis, relatează RMC Sport

Partida s-a încheiat 1-0 pentru Cadiz, singurul gol fiind marcat de Sergi Guardiola, în minuul 90+6.

Organismele de conducere ale fotbalului spaniol investighează posibilitatea ca echipa Cadiz să fi beneficiat de o mână de ajutor din partea vecinilor andaluzi pentru a smulge victoria în ultimele secunde.

A fost o victorie importantă în lupta pentru supravieţuire, una pe care Rayo Vallecano a găsit-o puţin prea suspectă. Clubul a depus o plângere la LaLiga, susţinând că a primit informaţii despre o posibilă înţelegere între Cadiz şi Sevilla pentru a manipula rezultatul meciului. Pe lângă faptul că s-a depus plângere, a existat şi o declaraţie polemică a lui Sergio Ramos.

"Cei de la Cadiz sunt vecinii noştri. Fie că vă place sau nu, am o afecţiune specială pentru sud, pentru Andaluzia, iar miza era mare pentru ei. Cu o miză atât de mare, este normal ca jucătorii lor să facă unele comentarii. Dar asta a fost tot", a declarat fundaşul Sevillei după fluierul final. Potrivit El Confidencial, unii dintre cei implicaţi în meci au fost chemaţi să depună mărturie.

Totuşi, acest episod nu a împiedicat-o pe Cadiz să retrogradeze în liga a doua, alături de Almeria şi Granada, în timp ce Rayo Vallecano s-a salvat, terminând pe locul 17.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele