Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

Cum prefaţează Ioan Andone partida dintre Universitatea Craiova şi FCSB: ”Sunt convins că oltenii vor face orice să câştige”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20695115/1/andone.jpg

Ioan Andone a vorbit despre derby-ul din play-off-ul Ligii I, Universitatea Craiova - FCSB. Acesta a descris meciul ca fiind unul foarte echilibrat şi se aşteaptă la un spectacol frumos din partea ambelor echipe. 

Ioan Andone o vede pe trupa lui Toni Petrea favorită în această partidă datorită succeselor pe care le-a avut în Bănie, până în acest moment. ”Fălcosul” a vorbit şi despre factorii care vor face diferenţa în partida de pe ”Ion Oblemenco”.

„Dificil de spus un rezultat pentru că şi Craiova într-o zi bună poate să câştige împotriva FCSB-ului, dar FCSB nu ştiu de ce îmi dă mai multă încredere pentru că au reuşit meciuri excepţionale în trecut la Craiova şi e o istorie.

Sunt convins că echipa Craiova va face orice să câştige împotriva FCSB-ului. Se întâlnesc două atacuri cu jucători tineri, asta e un lucru pozitiv pentru fotbalul romanesc că există jucători tineri care au confirmat. Cele două distribuţii sunt echilibrate cu un plus pentru FCSB.

Apărarea, organizarea defensivă, dacă vorbim ce soluţii are FCSB în linia de fund, Popescu, Miron, Cristea, Radunovic, o apărare bună, care n-a mai gafat cum au facut înainte. Dincolo lipseşte Screciu, dar a intrat Găman, joacă cu Vătăjelu, cu Găman, Papp şi Bancu. Bancu e jucător cel mai ofensiv şi periculos pentru faza de atac, dar sunt convins că  FCSB va forţa atacurile în zona lui, să nu poată să urce foarte mult.

Eu cred că organizarea defensivă şi echipa care reuşeşte să nu primească gol va câştiga!” a declarat Ioan Andone pentru Orange Sport.


    

  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele