Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

CSM Constanţa, despre ancheta DNA care îl vizează pe directorul clubului: ”Clubul a avut responsabilitatea de a primi fondurile pentru finanţarea evenimentului sport”

Special Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21257378/1/dna.jpg

Clubul Sportiv Municipal Constanţa a reacţionat în urma anchetei DNA care îl vizează pe directorul clubului, Andrei Talpeş, vizând organizarea unui eveniment sportiv şi a explicat că a primit fondurile pentru finanţarea competiţiei de la Consiliul Local Municipal Constanţa şi le-a virat Federaţiei Române de Yachting, menţionând că sarcinile care îi reveneau au fost îndeplinite.

CSM Constanţa a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că în 13 iulie, a luat cunoştinţă de investigaţiile derulate de organele judiciare privind finanţarea UIM XCAT World Championship Constanţa 2023.
 
”Evenimentul sportiv a prezentat publicului cele mai rapide ambarcaţiuni de tip catamaran din lume, capabile să atingă o viteză de 200 km/h şi s-a bucurat de un real succes, fiind mediatizat nu doar de către majoritatea posturilor de televiziune din România, dar şi de diverse trusturi media internaţionale. Clubul Sportiv Municipal Constanţa a răspuns prompt, tot în data de 13 iulie 2023, punând la dispoziţia organelor judiciare toate documentele solicitate şi vasta corespondenţă purtată în scris cu Federaţia Română de Yachting”, a explicat CSM Constanţa.
 
Clubul Sportiv Municipal Constanţa a precizat că finanţarea evenimentului a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Constanţa nr. 162/2023 şi a fost realizată în baza unui contract, aprobat prin aceeaşi hotărâre.
 
”Contractul a fost încheiat între Municipiul Constanţa şi Clubul Sportiv Municipal Constanţa, pe de o parte, respectiv Federaţia Română de Yachting şi partenerii internaţionali ai acesteia, Federaţia Internaţională de Powerboating (Union Internationale Motonautique, U.I.M.), respectiv U.I.M. Events S.A.R.L. (companie în legături indisolubile cu federaţia internaţională, ce deţinea drepturile sportive şi comerciale a claselor competiţiei cuprinse între 3-6 litri). Potrivit contractului, C.S.M. Constanţa a avut responsabilitatea de a primi fondurile aferente finanţării de la bugetul Municipiului Constanţa şi a le vira către Federaţia Română de Yachting, precum şi de a pune la dispoziţie spaţiile necesare pentru organizarea evenimentului.

Aceste sarcini au fost îndeplinite în totalitate. Pe de altă parte, Federaţia Română de Yachting a avut obligaţia asumată contractual de a suporta toate cheltuielile de organizare a acestui eveniment”, a menţionat sursa citată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele