Ultima oră
Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Salah Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Salah
Situaţie ireală! Portugalia a convocat un jucător care a fost inclus în lotul U18 al Angliei Situaţie ireală! Portugalia a convocat un jucător care a fost inclus în lotul U18 al Angliei
Suporterii FCSB-ului arestaţi în Grecia au fost condamnaţi! Suporterii FCSB-ului arestaţi în Grecia au fost condamnaţi!
VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
"1,1 milioane de euro, nu 1,3”. Gigi Becali, ofertă pentru unul din cei mai în formă jucători din Superliga "1,1 milioane de euro, nu 1,3”. Gigi Becali, ofertă pentru unul din cei mai în formă jucători din Superliga
Marius Şumudică, prima reacţie după victoria obţinută de FCSB la Salonic Marius Şumudică, prima reacţie după victoria obţinută de FCSB la Salonic

Cristiano Bergodi, resemnat în privinţa lui Horaţiu Moldovan: ”Când joci în străinătate nu e aşa uşor!”

Rapid Publicat pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21454674/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-25-09-2023.jpg

Horaţiu Moldovan, portarul Rapidului şi al echipei naţionale a României, poate face trecerea în fotbalul important din această iarnă, fiind dorit de un nume cunoscut în Europa.

Este cunoscut faptul că Horaţiu Moldovan (25 de ani) poate pleca oricând de la Rapid, dacă un alt club achită clauza de reziliere a portarului naţionalei în valoare de 800.000 de euro.

Forma foarte bună arătată în etapele de până acum l-a dus pe Horaţiu Moldovan cu şanse reale de a fi titularul naţionalei şi la EURO 2024 şi, în paralel, a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate. 

Încă tânăr, la 25 de ani, goalkeeper-ul se află la alt sezon excelent din postura de titular al Rapidului, însă clubul din Grant nu a vrut să dea curs vreunei oferte de transfer.

Recent, portarul a recunoscut ca va pleca de la Rapid în această iarnă, dacă va primi o ofertă de nerefuzat. Cristiano Bergodi a precizat că internaţionalul român va rămâne la Rapid sigur până la finalul cantonamentului. De asemenea, antrenorul italian i-a dat şi un sfat lui Moldovan. 

”Horaţiu rămâne până la finalul cantonamentului, vom vedea. M-aş bucura dacă el ar rămâne cu noi. Echipa va lupta. Dacă face un Campionat European bun, apoi să plece în străinătate. Nu e uşor. Când joci în străinătate nu e aşa uşor. 

Eu i-am dat un sfat. Sper că rămâne aici. Vom vedea”, a spus Cristiano Bergodi, potrivit DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele