Ultima oră
Răzvan Burleanu a venit cu replica pentru Gigi Becali. ”Să-şi cântărească foarte bine declaraţiile” Răzvan Burleanu a venit cu replica pentru Gigi Becali. ”Să-şi cântărească foarte bine declaraţiile”
VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic
Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României? Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României?
VIDEO | Steaua - Csikszereda 0-0. Meci foarte sărac în ocazii VIDEO | Steaua - Csikszereda 0-0. Meci foarte sărac în ocazii
Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică” Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică”

Cristiano Bergodi, în urma scandalului de la Rapid în care e implicat Daniel Niculae. ”Noi suntem lângă el”

Rapid Publicat pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21524261/1/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-superliga-superbet-4-03-2024-1.jpg

Daniel Niculae a fost adus de mascaţi la audieri, astăzi dimineaţă.

Preşedintele Rapidului va fi cercetat în libertate într-un dosar care are la bază constituirea unui grup infracţional organizat.

Daniel Niculae le-ar fi dat bani şi i-ar fi ajutat pe ultraşii Rapidului să introducă materiale pirotehnice pe stadioane. Fostul fotbalist a fost audiat aproximativ două ore, alături de mai multe persoane importante din galeriile lui Rapid şi Dinamo.

La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Farul, Cristiano Bergodi a evitat să discute pe acest subiect. În schimb, antrenorul giuleştenilor a transmis că echipa este alături de Daniel Niculae.

”Nu e treaba noastră acest lucru, băieţii trebuie să fie concentraţi pe ce trebuie să facem mâine împotriva Farului, nu de alte lucruri. Nu trebuie să ne intereseze, trebuie să stăm departe de aceste lucruri. Avem nevoie de o victorie, apoi vom vedea.

Noi suntem lângă Daniel, este preşedintele nostru. E normal să fim lângă el, el a fost întotdeauna lângă noi, este o persoană deosebită”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele