Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Cristi Ganea a ales Farul Constanţa, dar fostul jucător al celor de la FCSB a mai fost dorit de un club în această iarnă

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21462881/1/ganea.jpg

Farul Constanţa a ajuns la un acord cu jucătorul Cristian Ganea, care a semnat un contract cu formaţia constănţeană valabil până în vara anului 2025.

Va fi a treia experienţă a fundaşului stânga în vârstă de 31 de ani la Constanţa, unde a mai evoluat în perioada 2015-2018 şi apoi ianuarie - iulie 2020.

Cristian Cernodolea, avocat specializat pe sport şi agent licenţiat FIFA, a anunţat că fostul fotbalist al celor de la FCSB a fost dorit sub formă de împrumut în Grecia.

În cele din urmă fotbalistul a ales să revină sub comanda lui Gică Hagi, unde speră să primească mai multe şanse decât la FCSB.

”A avut o ofertă de împrumut din Grecia, unde are o reputaţie foarte bună. Logica unui împrumut pe 6 luni a fost ca el să îşi intre în ritm. În vară, când avea o cotă mai bună în Grecia, urma să primească un contract asemănător cu ce avea la FCSB.

Nu s-a ajuns la o înţelegere nici între cluburi, nici între jucător şi club, iar Ganea a vrut să meargă într-un loc în care să i se acorde încredere şi să se simtă confortabil, să îşi recapete forma din trecut. A considerat că Farul e cea mai bună soluţie, având în vedere relaţia foarte bună cu domnul Gică Hagi”
, a declarat Cristian Cernodolea, pentru GSP.

Născut la Bistriţa, Cristian Ganea a mai evoluat pentru echipa de juniori U19 de la Mallorca, apoi la Mallorca B, CD Santanyi, ASA Tg. Mureş, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Braşov, Athletic Bilbao, Numancia, Aris Salonic, Panathinaikos şi FCSB.

  • În 196 de meciuri disputate pentru echipele din România a marcat 23 de goluri şi a oferit 16 pase de gol. Cristi Ganea are şi 8 selecţii la naţionala României.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele