Ultima oră
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene
CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat
VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start
LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat
MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV

Cristi Balaj, teorie incredibilă despre arbitrul care l-a eliminat pe Dan Petrescu: „Ţi s-a adus la cunoştinţă să pui la punct acest antrenor”

CFR Cluj Publicat pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21700068/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-04-08-2024.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

În minutul 40, Unirea Slobozia a reuşit să marcheze, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side. Până să fie verificat VAR-ul, Dan Petrescu a izbucnit la adresa arbitrului pe motivul unui fault la jumătatea terenului şi a fost eliminat.

Cristi Balaj a vorbti acum despre ieşirea nervoasă pe care „Bursucul” a avut-o şi este de părere că antrenorul avea dreptate.într- oarecare măsură.

„Am urmărit faultul, am cerut reluările şi consider că trebuia să intervină. Dacă a fost o fază interpretabilă pentru arbitri, trebuie să ia în considerare că un antrenor are trăirile lui. Primul cartonaş galben a fost acordat corect, pentru că am văzut ce gesturi avea.

După ce a fost avertizat, când golul a fost anulat pe motiv de offside nu au ajuns să treacă şi la urmărirea fazei, dacă a fost sau nu fault premergător golului. S-a analizat doar offside-ul şi a fost suficient pentru anularea golului.

Am înţeles că Dan Petrescu s-a dus la el şi i-a spus că s-a făcut dreptate, pentru că a fost offside. Dacă arbitrul de rezervă are această sensibilitate, nu acceptă asemenea trăiri şi a considerat că trebuie să fie eliminat înseamnă că nu are ce să caute la fotbal, este mult sub nivelul de înţelegere al unor asemenea manifestări”, a spus preşedintele ardelenilor la Fanatik.

Totodată, Cristi Balaj a dezvăluit că a vorbit cu oamenii care se aflau în jurul lui Dan Petrescu în momentul în care s-a enervat, iar toţi i-au transmis două variante pentru care arbitrul a decis să îl elimine.

„Am discutat cu al patrulea oficial, l-am întrebat ce s-a scris în raport, care a fost motivul pentru care a fost eliminat pentru că am vrut să aud şi opinia dânsului. A început discuţia spunând în felul următor: «Nu au fost injurii, nu au fost cuvinte care să necesite o sancţiune drastică, dar pentru protest i-a fost acordat primul şi al doilea galben».

La pauză am luat informaţii de la oamenii care erau în acea zonă, vorbesc de cei responsabili de ordine şi cei de pe bancă. Toţi au spus la unison acelaşi lucru, ori eşti prea sensibil, ori ţi s-a adus la cunoştinţă să pui la punct acest antrenor, iar acest lucru ar fi periculos.

Dacă intrăm cu idei preconcepute faţă de un jucător sau un antrenor ajungem la situaţii nedorite de Comisia Arbitrilor şi cluburi. O să văd în ce măsură Cătălin Buşi are aceeaşi atitudine faţă de alţi antrenori în meciurile pe care oficiază”, a declarat Balaj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele