Ultima oră
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS

Cristi Balaj a tras un semnal de alarmă înaintea returului cu Neman: „Nicio scuză! Nu este de glumit”

CFR Cluj Publicat pe 1 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21688499/1/ad00mjamemm9mszoyxnopta4nzrlmjvmn2u3odmyywvhotjjzjvmmde2ntdjm2qw-thumb.jpg

Neman şi CFR Cluj se vor duela, astăzi, de la ora 21:00, în returul din al doilea tur preliminar Conference League. Partida va putea fi urmărită, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

Cele două combatante au remizat în meciul de la Cluj, scor 0-0. Formaţia din Belarus a prestat un joc solid şi este un adversar incomod pentru vicecampioana României. De asemenea, din cauza unei semnalizări eronate de la margine, CFR Cluj nu a primit o lovitură de la 11 metri.

Cristi Balaj a tras un semnal de alarmă înaintea duelului ce va avea loc la Gyor ((Neman nu poate juca pe teren propriu în Belarus din cauza faptului că această ţară este implicată în războiul din Ucraina) şi le-a transmis jucătorilor că nu au nicio scuză în cazul în care nu vor obţine calificarea.

”Este un retur periculos, nu vom avea nicio scuză dacă nu ne vom califica. Faptul că suntem echipa favorită nu face decât ca adversarul să fie mai concentrat. Echipa, jucătorii, cunoscând deja echipa adversă, trebuie să o trateze serios pe Neman, pentru că nu este de glumit.

Dacă în campionat pot remonta anumite rezultate, în competiţia europeană nu mai ai şansa de a redresa lucrurile. Din punctul meu de vedere, doar starea de spirit, atitudinea, vor fi cele care vor face diferenţa şi nu calitatea jucătorilor”, a spus Balaj, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele