Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Craiova a pus mâna pe fotbalistul "cum FCSB nu are". Cine l-a adus în Bănie: "Îşi asumă responsabilitatea!"

Superliga Publicat pe 6 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19505233/1/22.jpg


Sorin Cârţu (64 de ani) a dezvăluit, marţi, că în spatele transferului lui Mihai Căpăţână (24 de ani) la Craiova a stat antrrenorl Cristiano Bergodi, cel care a lucrat la FC Voluntari cu mijlocaşul central lăudat excesiv de Dumitru Dragomir.
 
În ultima zi de mercato, pe lângă Ofosu, Mamut şi Cîmpeanu, Craiova l-a luat şi pe Căpăţână, de la FC Voluntari, mijlocaş cu o cotă de piaţă de 750.000 de euro, dar şi cu o imagine foarte bună în fotbalul românesc, în principal graţie lui Mitică Dragomir. Iar mutarea de 250.000 de euro s-a realizat la insistenţele lui Bergodi, fost antrenor al lui Căpăţână la Voluntari: "Noi l-am vrut şi astă vară pe Căpăţână, discuţiile nu s-au finalizat. Este un jucător pe care îl place... Şi mie îmi place de el, dar e un jucător pe care l-a plăcut Bergodi, şi cu care a lucrat, şi practic îşi asumă întreaga responsabilitate. Mi se pare că e o alegere interesantă, o alegere bună. Pe noi ne-a interesat şi înainte, pe la începutul perioadei de transfer, dar nu s-a finalizat, nu s-au înţeles conducerile", a declarat Cârţu, la Telekom Sport.

Căpăţână, marele pariu al lui Dragomir

Fost preşedinte de onoare la FC Voluntari, Dumitru Dragomir l-a văzut pe Căpăţână evoluând chiar sub ochii săi, iar impresia pe care i-a lăsat-o mijlocaşul a fost una mai mult decât bună. De mai multe ori, fostul şef al LPF a vorbit la superlativ despre fostul căpitan din Ilfov: "Notaţi! Un jucători din primii cinci ca valoare în ţară joacă la FC Voluntari. E vorba de Mihai Căpăţână. E jucător de echipa naţională, îl urmăresc. Iar eu nu prea mă înşel la fotbalişti. E un fotbalist cu o capacitate de efort ieşită din comun, e ca Radu Nunweiller (n. red - legenda lui Dinamo).
 
Nu iese mult în evidenţă, dar e de o eficacitate ieşită din comun. E foarte util echipei, loveşte şi cu stângul, şi cu dreptul. Sigur se va duce la o echipă mare. FCSB nu are niciun jucător cum e Căpăţână, reţineţi ce vă spune Dragomir! E metronom, duce echipa în spate, e locomotivă", spunea "Corleone".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele