Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă! De ce a fost lăsat Mitriţă pe bancă: ”E bine ca jucătorii să aibă personalitate!” | VIDEO

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21666323/1/captura-de-ecran-din-2024-07-13-la-00-32-27.png

Formaţia Hermannstadt a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din prima etapă a Superligii, ediţia 2024/2025.

Din anumite motive, Alex Mitriţă a fost lăsat pe bancă pentru partida cu echipa din Sibiu, chiar dacă în sezonul trecut a fost cel bun jucător al oltenilor. 

Mitriţă a intrat pe teren în minutul 60, dar nu a reuşit să aducă victoria echipei, iar Craiova a plecat acasă doar cu un punct. 

La finalul partidei, Costel Gâlcă a încercat să explice motivul pentru care Alex Mitriţă a fost lăsat pe bancă de rezerve. 

”E bine ca jucătorii să aibă personalitate!”

”În prima repriză am jucat foarte slab, Hermannstadt a fost mai bună atunci, putea să marcheze. În a doua repriză am jucat cu mai multă intensitate şi ne-am creat ocazii de gol, puteam să marcăm.

Cred că trebuie să jucăm 90 de minute bine, să fim mai constanţi.

V-am mai spus şi la începutul meciului, sunt jucători care puteau să joace titulari, însă nu au făcut toate antrenamentele, astfel că nu au putut intra de la început.

E bine ca jucătorii să aibă personalitate, îmi place asta, îmi place să arate asta pe teren. În vestiar, eu sunt acela cu personalitate.

Mă aştept să arătăm din ce în ce mai bine, să recuperăm jucătorii, să-i aducem la un nivel cât mai bun”, a spus Costel Gâlcă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri