Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Corvinul a oficializat prima mutare a verii. Pe lista de transferuri se află un atacant experimentat, ce a trecut pe la FCSB

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21607383/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024.jpg

Corvinul Hunedoara începe campania de transferuri. Divizionara secundă a primit licenţă UEFA şi va juca în preliminariile Europa League, după ce a câştigat Cupa.

Alexandru Gîrbiţă (23 de ani) este primul jucător care se alătură formaţiei lui Florin Maxim. Acesta a evoluat în sezonul recent încheiat la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, unde a marcat de 8 ori, în 24 de apariţii.

  • Mijlocaşul lateral este cotat de Transfermarkt la suma de 200.000 de euro.

”Bun venit, Alexandru Gîrbiţă! Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 23 de ani a semnat o înţelegere valabilă pe doi ani cu clubul nostru şi este primul transfer al verii!” e comunicatul hunedorenilor.

Vor şi un atacant experimentat

Pe listă se află atacantul Sergiu Buş (31 de ani), ce a jucat în acest sezon la Poli Iaşi, cu care a reuşit salvarea de la retrogradare.

Buş are un CV consistent, cu echipe precum: CFR Cluj, Gaz Metan, Corona, ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Astra, Levksi Sofia, FCSB şi Chindia Târgovişte.

Atacantul ar fi o soluţie pentru a-l înlocui pe golgheterul din acest sezon al hunedorenilor, Marius Coman, transferat în Superliga, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Pot veni jucători pentru cupele europene şi să plece în aceeaşi perioadă de transferuri. E perfect legal şi au mai fost situaţii. Să ne aducem aminte de cei de la Hermannstadt, aduşi pentru un singur meci.

Sergiu Buş poate fi o variantă de atacant. Mai sunt şi alte variante de transfer, dar sunt sub contract şi nu pot să le spun numele”
, a explicat impresarul Bogdan Apostu, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele