Ultima oră
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”
E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB” E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB”
VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova
VIDEO | Mai poate fi Alex Mitriţă ignorat de selecţioner?! ”Am vrut să arăt că merit” VIDEO | Mai poate fi Alex Mitriţă ignorat de selecţioner?! ”Am vrut să arăt că merit”
VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute

Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21574619/1/csm-arcada-galati-csm-corona-brasov-divizia-a1-masculin-23-24-22-04-2024.jpg

Campioana Arcada Galaţi a fost învinsă în deplasare, de formaţia Corona Braşov, scor 3-0, în al treilea meci din cinci programate în finala Diviziei A. Scorul general este 2-1 pentru echipa braşoveană.

În primele două confruntări, ambele la Galaţi, Arcada a pierdut cu 2-3 şi a câştigat cu 3-0, astfel că scorul general este 2-1 pentru Corona. Meciul 4 va avea loc luni, tot la Braşov, iar un eventual decisiv este programat din nou în găzduirea Arcadei.

Ambele finaliste au avut nevoie de meci decisiv în semifinale pentru calificare. Arcada Galaţi a trecut de Dinamo Bucureşti (3-1, 2-3, 3-2), iar Corona Braşov de Rapid Bucureşti (3-2, 1-3, 3-1).

Pentru medaliile de bronz joacă învinsele din semifinale, Rapid Bucureşti – Dinamo Bucureşti (3-1, 2-3, 3-0, 0-3 – 2-2 la general).

În 2023, Arcada Galaţi a cucerit al 5-lea titlu naţional din palmares, primul în 2019. În finala cu Steaua, Arcada s-a impus în trei partide din cinci programate.

La rândul său, Corona Braşov este surpriza plăcută a sezonului, fiind nou-promovată.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele