Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Copa Libertadores: Atletico Paranaense a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, Palmeiras, şi este în finală

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20851981/1/conmebol-libertadores-tw.jpg

Formaţia braziliană Atletico Paranaense s-a calificat, marţi, în finala Copa Libertadores, trecând în semifinale de Palmeiras, echipă tot din Brazilia, câştigătoarea de anul trecut a trofeului.

Atletico Paranaense a terminat la egalitate cu Palmeiras manşa secundă a semifinalelor, scor 2-2, meci pe care l-a disputat în deplasare, şi a ajuns în ultimul act datorită victoriei cu 1-0 din tur.

Pentru Atletico Paranaense este a doua finală de Copa Libertadores, la 17 ani după cea disputată cu Sao Paulo în 2005 (1-1, 0-4). Din lotul de atunci, mai este în echipă doar Fernandinho, revenit de la Manchester City.

În a doua semifinală se întâlnesc echipa argentiniană Velez Sarsfield şi formaţia braziliană Flamengo. În tur, a fost 4-0 pentru Flamengo, la Buenos Aires. Returul este programat miercuri, la Rio de Janeiro.

Finala se va disputa în data de 29 octombrie, la Guayaquil, în Ecuador.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri