Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Convocare de urgenţă la echipa naţională! De la Miami, direct la EURO 2024

EURO 2024 Publicat pe 13 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21628457/1/profimedia-0881290029.jpg

Atacantul Joshua Zirkzee, de la Bologna, a fost convocat în lotul Ţărilor de Jos pentru Campionatul European. Jucătorul se afla în vacanţă la Miami când a aflat de convocare şi îl va înlocui pe Brian Brobbey.

După ce a confirmat retragerea lui Frenkie de Jong şi Teun Koopmeiners cu accidentări la gleznă şi, respectiv, la inghinali, selecţionerul Ronald Koeman s-a îndreptat mai întâi spre Ian Maatsen.

Finalist al Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund, fundaşul stânga se bucura de o vacanţă în Mykonos alături de iubita sa când Koeman l-a chemat ca înlocuitor.

Deşi Brian Brobbey nu a declarat încă forfait pentru Euro-2024, din cauza unei accidentări la tendon, condiţia sa fizică incertă l-a convins pe Koeman să îl selecteze şi pe Zirkzee.

Olanda, câştigătoare a Campionatului European din 1988, va începe turneul din Germania la 15 iunie împotriva Poloniei, înainte de a înfrunta Franţa pe 21 iunie şi Austria, în 25 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele