Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Continuă atacurile la adresa lui Edi Iordănescu. "Acelaşi prinţ nefericit al Danemarcei"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 13 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21346546/1/kosovo-romania-preliminariile-campionatului-european-16-06-2023.jpg

România a remizat, scor 0-0, împotriva Belarusului şi a pierdut două puncte importante în preliminariile Euro 2024.

După ce a fost criticat de mulţi oameni importanţi din fotbal, Edi Iordănescu a fost acum ironizat şi de Cornel Dinu.

Fostul mare jucător s-a legat şi de încăpăţânarea de care dă dovadă selecţionerul.

“Am văzut acelaşi prinţ nefericit al Danemarcei care ne ţine speech-uri, aproximativ, despre sport, despre fotbal şi care este Edi Iordănescu. De data asta, din nou, cred că are şi o încăpăţânare din aceasta morbidă, teribilă de a-şi continua tatăl, de a fi mai bun decât el. Mă rog, le respectăm familia, e o discuţie mai lungă.

Contează foarte mult la antrenori ce generaţie de jucători ai. Sunt unii antrenori care ridică generaţia respectivă, cum era generaţia de la finalul anilor 80, care era o generaţie puternică. După aceea, am avut şi eu un rol în schimbarea a 12-13 jucători, dar aşa se scrie istoria”, a declarat Cornel Dinu, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri