Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

Cojocaru, după greşeala uriaşă din meciul cu Clinceni. ”Eu eram pe ea, nu pot să-mi dau seama cum a fost posibil”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 17 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19424357/1/vol.jpg

Academica Clinceni s-a impus, azi, pe teren propriu, 2-1 cu FC Voluntari, într-un meci din etapa a 10-a din cadrul Casa Ligii 1.

Cojocaru a greşit flagrant la al doilea gol al celor de la Clinceni. A ieşit din careu pentru a degaja o minge din faţa lui Markovici, însă a luftat caraghios, iar atacantul Clinceniului a avut de îndeplinit o simplă formalitate. La final, fostul portar al FCSB a declarat:

”Sunt foarte, foarte dezamăgit pentru că am luat acel gol stupid. Chiar nu-mi explic ce s-a întâmplat. Nu am văzut faza, aşa că nu-mi explic ce s-a întâmplat. Dacă a sărit sau nu mingea, este ceva inimaginabil!

Eu eram pe ea, nu pot să-mi dau seama cum a fost posibil”, a spus Cojocaru, după meciul pierdut, contra celor de la Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele