Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo Publicat pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21580833/1/fc-botosani-dinamo-biucuresti-superliga-superbet-play-out-23-04-2024-1.jpg

„U” Cluj primeşte vizita lui Dinamo, astăzi, de la ora 20:00, într-un meci ce face parte parte din cadrul etapei cu numărul 8 din play-out. Partida este transmisă în direct la Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Aflat în studio-ul Fotbal Show, înainte de confruntarea de pe „Cluj Arena” , Claudiu Keşeru a vorbit despre situaţia clubului din „Ştefan cel Mare” şi a spus ceea ce lipseşte la Dinamo.

„Lipsa unei persoane competente, vorbind strict de partea sportivă. E clar că pe partea administrativă au persoane competente. Se înţelege de ce au ajuns în situaţia asta. Pentru că ei în iarnă au schimbat foarte multe. A plecat un antrenor, au plecat alţi jucători.

S-au dublat cheltuielile între primele 6 luni şi ultimele 6 luni care puteau fi investite în jucători de calitate. E uşor atipic pentru România.” , a spus fostul atacant, la Prima Sport 1.

Capitolul la care Dinamo a excelat în acest sezon

Dinamo a făcut public bilanţul financiar pe anul 2023. Deşi se află în insolvenţă, „alb-roşii” au înregistrat un profit de 1,8 milioane de euro, aproximativ 9 milioane de lei.

Răzvan Pleşca a lăudat partea administrativă a trupei din Ştefan cel Mare, chiar dacă partea sportivă a fost neglijată.

„Dinamo s-a descurcat foarte bine pe partea administrativă. S-au publicat bilanţurile pe anul trecut, iar Dinamo a ieşit pe profit. Au făcut cel mai mare profit, 1,5 milioane de euro.

Oamenii care se ocupă acolo au făcut o treabă foarte bună pe partea administrativă, dar pare că s-au concentrat foarte mult pe partea asta şi au neglijat-o pe cea sportivă.” , a declarat fostul portar, în direct la Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele