Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

CFR nu a fost prima! Echipa din Casa Liga 1 care l-a vrut pe Latovlevici: "Am discutat cu el, am avut intenţia de a-l transfera"

Superliga Publicat pe 6 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19505091/1/it.jpg


CFR Cluj nu a fost singura echipă din România care l-a dorit pe Iasmin Latovlevici (34 de ani) în această perioadă de mercato. Ioan Andone (60 de ani) a dezvăluit, marţi, că şi FC Voluntari s-a interesat de serviciile fundaşului stânga.
 
Rămas liber după experienţa maghiară de la Kisvarda, Latovlevici a ajuns, la 34 de ani, la concluzia că revenirea în Casa Liga 1 ar fi cea mai bună opţiune pentru continuarea carierei. Şi, înainte să accepte să devină rezerva lui Mario Camora la CFR Cluj, a discutat şi cu FC Voluntari, echipă la care postul de fundaş stânga e ocupat de Alexandru Vlad şi Milan Kocic. De altfel, cei doi "laterali" au fost motivele pentru care clubul ilfovean nu a mai înaintat în negocierile cu Latovlevici:
 
"Şi noi am discutat cu Latovlevici, la un moment dat, am avut intenţia de a-l transfera la noi, dar avem doi fundaşi stânga care au contract în vigoare şi am oprit negocierile", a declarat Ioan Andone, managerul lui FC Voluntari, pentru Telekom Sport.
 
Latovlevici s-a întors, astfel, în fotbalul românesc la cinci ani de la momentul în care FCSB îl lăsa să plece liber de contract la Genclerbirligi. Tot în Turcia a mai jucat pentru Karabukspor, Bursaspor şi Galatasaray, cu care a câştigat campionatul, pentru ca în luna februarie a acestui an să aibă o scurtă experienţă în Ungaria, la Kisvarda.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele