Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

CFR Cluj renunţă la un jucător ce a impresionat în sezonul trecut. ”Noi i-am făcut o ofertă foarte bună de prelungire a contractului, dar el ne-a cerut şi mai mult”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21035906/2/cfr.jpg

CFR Cluj nu va mai contat pe serviciile lui Gabriel Debeljuh, ce se recuperează după o accidentare serioasă, ce l-a ţinut luni bune departe de teren.

Patronul celor de la CFR, Nelu Varga a dezvăluit că atacantului i s-a propus prelungirea contractului, deşi este accidentat, însă acesta a cerut mai mult decât i s-a oferit şi astfel ardelenii nu vor mai conta pe serviciile sale. Debeljuh va putea fi transferat la vară de orice echipă, ca liber de contract.

”Uitaţi de Debeljuh. Puteţi să consideraţi că el nici mai este jucătorul nostru. Din punctul meu de vedere noi am terminat-o cu el. La revedere! El se află acum prin Italia la recuperare, dar nu o să mai joace la CFR Cluj.

Noi i-am făcut o ofertă foarte bună de prelungire a contractului, dar el ne-a cerut şi mai mult. Nu i-am acceptat suma cerută de el şi am sistat discuţia. Se poate duce unde vrea el. Şi chiar dacă l-a ofertat său îl ofertează să spunem Gigi Becali tot nu mă mai interesează. E treaba celor de la FCSB ce vor să facă. Vă repet: Debeljuh este un capitol închis pentru noi”
, a declarat patronul campioanei, pentru ProSport.

S-a plâns de modul în care a fost tratat

Gabriel Debeljuh i-a acuzat pe oficialii lui CFR Cluj, după ce s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi la menisc.

Croatul a dezvăluit că gruparea din Gruia nu i-a acoperit cheltuielile pentru operaţie şi pentru recuperare şi nu intenţionează să se întoarcă la CFR Cluj.

Imediat după aceste acuze a venit şi răspunsul lui Marius Bilaşco, care a negat tot ce a spus atacantul. Oficialul ardelenilor a explicat că Debeljuh îşi va primi banii în ianuarie.

”A minţit cu tot ce a spus. Are mesajele Cristi Balaj când îi spune clar că CFR-ul îi plăteşte în ianuarie tot. El a vrut să facă totul în Italia. Am respectat tot ce a zis, i-am acceptat să se opereze şi să facă recuperarea în Italia.

I-am zis că o plăteşte de la el şi în ianuarie o să îşi primească banii, şi nu din obligaţie, că nu scrie nicăieri asta, ci tocmai din dorinţa asta a noastră de a ne arăta recunoştinţa faţă de el.

Eu am avut nişte discuţii, în vară, pe WhatsApp, ăsta e ghinionul lui, să zic aşa, şi o să arăt, dacă doreşte, că nu stau lucrurile aşa! M-a acuzat că l-am şantajat ca să prelungească contractul, nu este adevărat! Eu i-am spus doar că ne dorim să prelungim contractul, nu s-a discutat o secundă ceva în plus. Atâta tot!

După interviul ăsta nu ştiu ce se va întâmpla, nu pot eu să decid. Toată lumea s-a simţit lezată…”, a spus Marius Bilaşco, pentru orangesport.ro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele