Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

CFR a vrut să aducă un mijlocaş din Casa Liga 1. ”Nu am fost de acord cu transferul”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20533168/1/isan.jpg

CFR Cluj a încercat primul transfer al acestei iernii. Alesul lui Dan Petrescu a fost Alexandru Isfan, de la FC Argeş. Mijlocaşul a fost dorit deoarece este eligibi pentru regula U-21.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că ardelenii ar fi fost dispuşi să achite 300.000 de euro şi să dea jucători la schimb, dar internaţionalul rămâne în Trivale, după ce a primit o mărire de salariu.

Isfan şi-a dorit foarte mult acest transfer. Primarul Municipiului Piteşti a dezvăluit că fotbalistul a venit în biroul său pentru a fi lăsat să plece.

”Nu am fost de acord cu transferul. A venit jucătorul plângând pe la primărie, că vrea să plece la CFR Cluj. I-am zis că poate pleca dacă vin la schimb Petrila şi Costache.

Işfan mai are mult de jucat până poate face pasul la un nivel superior. S-ar fi dus la CFR şi n-ar fi prins echipa, ca alţii.

Nu putem să cedăm atât de uşor jucătorii. N-am fost de acord din prima clipă, chiar dacă cei de la CFR ne ofereau o sumă frumoasă de bani. Mai important e să ţinem de jucători”
, a declarat Cristian Genea, pentru Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele