Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

”Ceva trebuie schimbat”. Un finanţator ameninţă cu retragerea, dacă nu primeşte sprijin de la autorităţile locale

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21449888/2/mingeee.jpg

Viorel Tudose, omul care asigură principala sursă de venit la Campionii FC Argeş, a anunţat că e dispus să se retragă, dacă autorităţile nu vor veni cu susţinere la formaţia din Trivale.

Omul de afaceri are planuri mari la CFC Argeş, dar totul depinde dacă va veni ajutor din spectrul local.

Jucătorii argeşeni au avut o primă parte de sezon modestă, fiind pe locul 15 înainte de ultimele 4 etape din sezonul regular al Ligii 2.

Ceva trebuie schimbat la Piteşti. Aşa nu mai merge. Eu nu mai rămân în asemenea condiţii la Piteşti, dacă nu luăm decizii radicale. Ăsta voiam să fie mesajul pe care îl transmit suporterilor piteşteni la început de an.

Înainte de a fi sponsorul, omul care finanţează FC Argeş, eu cred că sunt cel mai înfocat suporter al lui FC Argeş. Şi, datorită faptului că sunt un suporter încă de la patru ani, că de la patru ani ţin cu FC Argeş, asta îmi doresc acum. Să fac, împreună cu autorităţile locale şi cu fotbalişti, care au jucat la FC Argeş, performanţă.

Dacă vom reuşi sau nu, rămâne de văzut. Oricum, dacă condiţiile mele nu vor fi preluate şi de către autorităţile locale, eu va trebui să mă despart de FC Argeş pentru că mediocritatea nu este un cuvânt care să mă caracterizeze.

Indiferent dacă rămân sau plec, eu voi rămâne un suporter al lui FC Argeş. Atât pot să vă spun, acum, când discutăm. Să vedem ce va fi, când avem acea întâlnire şi să lămurim lucrurile”, a declarat Tudose, pentru cei de la iamsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele