Ultima oră
Starul lui Dinamo nu s-a ferit de cuvinte! Ce a spus înaintea derby-ului cu FCSB Starul lui Dinamo nu s-a ferit de cuvinte! Ce a spus înaintea derby-ului cu FCSB
FOTO | Gestul superb făcut de naţionala României după victoria cu Cipru FOTO | Gestul superb făcut de naţionala României după victoria cu Cipru
Jannik Sinner l-a învins pe Novak Djokovic şi a câştigat Mastersul de la Shanghai Jannik Sinner l-a învins pe Novak Djokovic şi a câştigat Mastersul de la Shanghai
Reacţia lui Deschamps, după ce Kylian Mbappe a fost văzut în Suedia în timpul meciului Franţei Reacţia lui Deschamps, după ce Kylian Mbappe a fost văzut în Suedia în timpul meciului Franţei
Cine arbitrează partida României cu Lituania. Alegere interesantă Cine arbitrează partida României cu Lituania. Alegere interesantă
Debut reuşit pentru Mauricio Pochettino la naţionala SUA: scor 2-0 cu Panama, într-un meci amical Debut reuşit pentru Mauricio Pochettino la naţionala SUA: scor 2-0 cu Panama, într-un meci amical

Cei din Belarus nu se tem de duelul cu România. ”Lotul este mult mai modest decât cel al Elveţiei”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21077906/1/rom-bel.jpg

România - Belarus va putea fi urmărită, marţi, de la 21:45, pe Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul dintre cele două naţioanale va putea fi urmărit în format video-text pe Primasport.ro. 

Presa din Belarus nu este speriată de confruntarea de marţi. Aceştia consideră că lotul României nu este periculos, mai ales datorită lipsei lui Vlad Chiricheş, care crează o breşă importantă în defensiva ”tricoloră”.

Jurnaliştii mai scriu şi despre faptul că naţionala noastră este mult sub cea a Elveţiei, din punct de vedere valoric.

România a înregistrat 4 victorii şi 2 remize contra celor din Belarus. Selecţionata ţării noastre nu a pierdut până acum niciun meci direct.

"Principalul fotbalist al celor din România e fundaşul Vlad Chiricheş, căpitanul naţionalei. A jucat în trecut la Tottenham şi Napoli, iar acum e la Cremonese. Totuşi, din cauza unei accidentări nu va putea juca în următoarele jocuri.

Având în vedere absenţa sa, dar şi numărul considerabil de goluri încasate, apărarea României pare să fie cea mai vulnerabilă zonă. Lotul este mult mai modest decât cel al Elveţiei. Şapte jucători sunt din Serie B, doi din Emiratele Arabe Unite, iar 10 din campionatul intern.

Printre cei mai cunoscuţi se numără Nicole Stanciu, care a jucat la Anderlecht, iar acum e golgheter în China, la Wuhan Three Towns, Răzvan Marin, mijlocaşul lui Empoli şi atacantul cu nume de fotbalist de la Genoa, George Puşcaş. Pe lângă Chricheş, mijlocaşul Alexandru Maxim, care a petrecut multe sezoane la Stuttgart şi Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi, de la Rangers, nu sunt nici ei convocaţi la lot"
, au scris jurnaliştii de la pressball.by.

Belarus ar putea fi exclusă din calificările pentru Euro 2024 şi din toate competiţiile organizate de UEFA, a anunţat vineri televiziunea publică germană, ARD. Forul european va dezbate subiectul în cadrul următorului său Comitet Executiv.

Până va fi luată o decizie oficială, tricolorii vor trebui să pregătească meciul cu Belarus. Meciul este foarte important pentru echipa lui Edi Iordănescu, care are nevoie de cele 3 puncte, pentru a spera la calificare. 

Cele două naţionale sunt în Grupa I, din care mai fac parte Elveţia, Andorra, Israel şi Kosovo. Obiectivul real al naţionalei lui Edi Iordnescu este locul 2, prima poziţie fiind în mod clar vânată de Elveţia, echipă care are jucători cu cotă mare, care evoluează la granzi precum Arsenal sau Chelsea. 

 Clasament Grupei I din preliminariile EURO 2024:

1. Elveţia - 3 puncte

2. România - 3 puncte

3. Kosovo - un punct

4. Israel - un punct

5. Andorra - 0 puncte

6. Belarus - 0 puncte
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri