Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Ceahlăul Piatra Neamţ l-a prezentat pe înlocuitorul lui Cristi Pustai pe banca tehnică

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21618879/1/ver.jpg

Mutare interesantă a celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Înlocuitorul lui Cristi Pustai pe banca tehnică este Marco Veronese (48 de ani).

Acesta şi-a început cariera de antrenor ca secund, la Alaves în 2017, apoi la naţionala Albaniei.

Au urmat apoi experienţe la echipe italiene de tineret: Parma U19, între 2019-2021 şi formaţia U17 a celor de la Torino, în următoarele 2 stagiuni.

"Am urmărit multe meciuri ale echipei Ceahlăul din sezonul precedent. Am remarcat că Liga a II-a este un campionat alcătuit din echipe bune, că se practică un joc fizic, dar şi că sunt jucători cu calitate.

Consider că sunt un antrenor care are capacitatea de a se adapta şi-mi doresc ca echipa să transmită o energie pozitivă către suporteri, pentru ca cei din tribună să ne sprijine mereu", a spus italianul.

Veronese are la formaţia de ligă secundă misiunea de a o duce cât mai în faţă în clasament. Promovarea este vizată în sezonul 2025-2026.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele